Klik hier om doorverwezen te worden naar ons aanmeldformulier.

Na inschrijving krijg je altijd een bevestiging van de ledenadministratie. Indien er direct plaats is in de les, krijg je meteen een uitnodiging voor de proeflessen. Indien er een wachtlijst is, krijg je een uitnodiging voor het volgen van de proeflessen op het moment dat er plaats is in de les.

Als vereniging hebben we een verzekering voor leidinggevenden en de deelnemers bij de sportbond KNGU. Deze verzekering is er ook voor de deelnemers aan de proeflessen.

Na 2 proeflessen wordt het lidmaatschap automatisch geactiveerd, tenzij je de inschrijving annuleert. Deze annulering moet binnen 1 week na de laatste proefles via een e-mail bericht naar info@www.olympialeende.nl ontvangen zijn bij onze ledenadministratie. Anders zullen we genoodzaakt zijn om de gemaakte kosten alsnog in rekening te brengen.

Een lidmaatschap bij Olympia is gedurende een halfjaar. Het opzeggen van een lidmaatschap kan bij aanvang van het sportseizoen tot uiterlijk 1 september of halverwege het sportseizoen tot uiterlijk 31 januari. Is het lidmaatschap niet voor deze data opgezegd? Dan wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.

Het (tijdelijk) opzeggen van het lidmaatschap kan enkel door een mail te sturen naar info@www.olympialeende.nl